-15%

Prírodný deodorant sprej 24h

Hodnotenie:
100%
SKU:600860
Bežná cena 14,90 € Znížená cena 12,67 €
Prírodný deodorant špeciálne navrhnutý pre citlivú kožu a kožu postihnutú atopickým ekzémom. Efektívne zabraňuje vzniku nežiaduceho zápachu. Je ideálny aj pre citlivú, po depilácii ošetrenú pokožku a pre kožu postihnutú atopickým ekzémom. Bez hliníkových solí.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600860

Prírodný deodorant sprej 24h od certifikovanej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, zabezpečuje spoľahlivú ochranu proti nepríjemnému zápachu, pričom je šetrná k citlivej pokožke. Jeho praktický rozprašovač umožňuje presné a pohodlné aplikovanie. Obsah prírodných zložiek ako aloe vera a sladké drievko pokožku nielen upokojuje a hydratuje, ale tiež poskytuje významné antioxidačné benefity.

Produkt je bez pridania syntetických vôní, emulgátorov a ďalších potenciálne dráždivých prísad. Všetky výrobky značky DADO SENS prechádzajú striktnými kontrolami kvality a bezpečnosti v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami, čo zaručuje ich vysokú účinnosť a spoľahlivosť.

Prečo zvoliť prírodný deodorant namiesto konvenčného?

Prírodné deodoranty poskytujú jemnú, no účinnú ochranu pre udržanie celodennej sviežosti. Na rozdiel od konvenčných antiperspirantov obsahujúce hliníkové soli, ktoré blokujú potné žľazy a zabraňujú poteniu, prírodné deodoranty sú navrhnuté tak, aby boli v súlade s prirodzenými procesmi tela. Ich formulácie neprekážajú prirodzenému procesu potenia, ktorý je kľúčový pre termoreguláciu a vyplavovanie toxínov z tela. Miesto toho obsahujú prírodné ingrediencie, ktoré efektívne neutralizujú nepríjemný zápach.

Vlastnosti

Bráni vzniku nepríjemného zápachu.
Ideálny pre citlivú pokožku.
Zmierňuje podráždenie kože.

Aplikácia

Kozmetický prípravok nastriekajte na očistenú pokožku v podpazuší.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600860
EAN4011140211641
ManufacturerDADO SENS
Typ produktuDeodoranty
Packaging75ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPrírodný deodorant sprej 24h
Your Rating
ALCOHOL, AQUA [WATER], TRIETHYL CITRATE, FARNESOL, AROMA [FRAGRANCE], GLYCERYL CAPRYLATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL