Prírodný deodorant Roll on 24h

Hodnotenie:
100%
SKU:600859
14,90 €
Prírodný deodorant Roll on efektívne bráni vzniku pachov na koži. Poskytuje upokojenie, hydratáciu a podporuje regeneráciu. Je ideálny aj pre citlivú, po depilácii ošetrenú pokožku a pre kožu postihnutú atopickým ekzémom. Bez hliníkových solí.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600859

Prírodný deodorant Roll On 24h od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je šetrný balzam navrhnutý na predchádzanie vzniku telesného zápachu na citlivej koži. Je špecificky formulovaný pre atopickú dermatitídu, neobsahuje hliníkové soli, a je preto ideálny pre citlivú kožu po depilácii a kožu s atopickým ekzémom. S pantenolom, ktorý kožu upokojuje, hydratuje a zvyšuje jej pružnosť, a alantoínom, ktorý kožu vyživuje a zmierňuje svrbenie.

Tento produkt je bez syntetických vôní, emulgátorov a iných zložiek, ktoré by mohli kožu podráždiť. Všetky výrobky značky DADO SENS sú vyvíjané a testované v tesnej spolupráci s dermatologickými inštitúciami a klinikami, zabezpečujúc ich vysokú kvalitu a bezpečnosť pre užívateľov.

Prečo zvoliť prírodný deodorant namiesto konvenčného?

Prírodné deodoranty poskytujú jemnú, no účinnú ochranu pre udržanie celodennej sviežosti. Na rozdiel od konvenčných antiperspirantov obsahujúce hliníkové soli, ktoré blokujú potné žľazy a zabraňujú poteniu, prírodné deodoranty sú navrhnuté tak, aby boli v súlade s prirodzenými procesmi tela. Ich formulácie neprekážajú prirodzenému procesu potenia, ktorý je kľúčový pre termoreguláciu a vyplavovanie toxínov z tela. Miesto toho obsahujú prírodné ingrediencie, ktoré efektívne neutralizujú nepríjemný zápach.

Vlastnosti

Bráni vzniku nepríjemného zápachu.
Ideálny pre citlivú a po depilácii ošetrenú pokožku.
Zmierňuje podráždenie kože.

Aplikácia

Rovnomerne naneste na podpazušie. Predtým, ako sa oblečiete, nechajte deodorant vyschnúť.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600859
EAN4011140211658
ManufacturerDADO SENS
Typ produktuDeodoranty
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPrírodný deodorant Roll on 24h
Your Rating
AQUA [WATER], TRIETHYL CITRATE, BENTONITE, GLYCERIN, RAPHANUS SATIVUS SEED OIL [RADISH], ZINC RICINOLEATE, PCA GLYCERYL OLEATE, COCONUT ALKANES, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, PANTHENOL, AROMA [FRAGRANCE], XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], LIMONENE, CITRONELLOL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE